Какво представлява „Университет за съвременни родители“

Първото издание на „Университет за съвременни родители“ ще се проведе в началото на 2017г. Той представлява поредица от срещи, в които ще ви поднесем познания за всяка възрастова група деца и ще ви дадем възможност през дискусията да достигнете сами до отговорите на всеки въпрос възникнал във Вас. Експертите ще акцентират и върху добрите родителски практики. Ние ви предлагаме да ги чуете и ако те Ви помогнат да ги популяризирате и сред останалите родители. При нас, всеки който желае е добре дошъл да сподели своите успехи в справянето на голямото предизвикателство - Да бъдеш добър родител! Всъщност да бъдеш добър родител е много по-трудно от това да бъде добър професионалист, в която и да е област!

Всяко наше събиране ще ви даде възможност и за семейни консултации, защото има ли близост, любов и търпение в семейството, всичко може да се постигне. Просто е въпрос на време!

Каним ви да посетите нашият университет, за де се справите със страховете, тревогите и всички плашещи мисли, свързани с конкретната възраст на вашето дете. В приятна, спокойна и безопасна атмосфера нашите експерти ще Ви помогнат да възвърнете и укрепите вашата увереност. Методите и техниките, с които ще ви запознаем на уъркшопите ще помогнат, както на Вас, така и на вашите деца. За всеки отделен уъркшоп може да получите информация в раздел „Предстоящи събития“, както и можете да заявите желанието си за конкретна тема на следващите наши работилници. В ежедневието ни има доста наболели теми, характерни за всяка възрастова група деца, поради тази причина периодично ще каним гост-лектори. Превенцията ще ни помогне да дадем на децата си шанс да израснат независими и щастливи личности!

В тази част от нашия университет ще се възползваме от Вашата активност, т.е. очакваме да ни помогнете с избиране на най-важната за Вас тема, а ние ще организираме събитието. Ако имате предложение за тема, моля пишете ни на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или я споделете на телефон : 0885 20 50 10

Докато родителите се самоусъвършенстват, децата ви ще се забавляват в различни работилници, изцяло съобразени с възрастта и насочени към развитието им. Необходимо да заявите предварително участие на детето Ви.